PRAVIDLÁ OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV

online hier Prevádzkovateľa
(ďalej aj „Pravidlá“)

Tento dokument upravuje vybrané práva a povinnosti Prevádzkovateľa, oprávnených a dotknutých osôb pri spracovávaní osobných údajov v rámci všetkých hier (ďalej len „Hra“) poskytovaných Prevádzkovateľom v informačnom systéme prostredníctvom príslušných internetových domén alebo prostredníctvom iných platforiem, ktorými sú najmä, ale nie výlučne, iOS (Apple’s App Store), Android (Google Play), sociálna sieť Facebook, platforma Amazon (ďalej len „Platformy“) vyplývajúce zo zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov (ďalej len „Zákon“).

Prevádzkovateľ:

Názov: POWERPLAY MANAGER, s.r.o.
Sídlo: Budatínska 57, 851 06 Bratislava, Slovenská republika
IČO: 36 722 405
DIČ: 2022302337
E-mail: support[a]powerplay.studio
Telefónne číslo: +421915637243

(ďalej len „Prevádzkovateľ“)

OBSAH

Článok I Preambula
Článok II Definície základných pojmov
Článok III Dotknutá osoba
Článok IV Osobné údaje spracovávané Prevádzkovateľom
Článok V Tretie strany
Článok VI Bezpečnosť a kontrola
Článok VII Zásady používania súborov cookies
Článok VIII Likvidácia osobných údajov
Článok IX Záverečné ustanovenia

Článok I
PREAMBULA

Osobné údaje v informačnom systéme poskytovaných Hier spracovávame v súlade s dobrými mravmi a výlučne v súlade s platnými právnymi predpismi a medzinárodnými zmluvami, ktorými je Slovenská republika viazaná.

Vždy dbáme najmä o to, aby nedošlo k porušeniu základných práv a slobôd a právom chránených záujmov dotknutých osôb, najmä k porušeniu ich práva na zachovanie ľudskej dôstojnosti alebo k iným neoprávneným zásahom do ich práva na ochranu súkromia.

Článok II
DEFINÍCIE ZÁKLADNÝCH POJMOV

Adresa – je súbor údajov o pobyte fyzickej osoby, do ktorého patria názov ulice, orientačné, prípadne súpisné číslo domu, názov obce, prípadne názov časti obce, poštové smerovacie číslo, názov okresu, názov štátu.

Blokovanie osobných údajov – je dočasné alebo trvalé pozastavenie spracúvania osobných údajov, počas ktorého možno vykonávať len tie operácie s osobnými údajmi, ktoré sú nevyhnutné na splnenie povinnosti uloženej Zákonom.

Cezhraničný tok osobných údajov – je prenos osobných údajov mimo územia Slovenskej republiky a na územie Slovenskej republiky.

Dotknutá osoba – je pre účely Hry, fyzická osoba staršia ako 16 rokov, ktorej sa osobné údaje týkajú, a ktorá pred zapojením sa do Hry potvrdzuje oboznámenie sa so Všeobecnými obchodnými podmienkami a Pravidlami na ochranu osobných údajov, viažucimi sa k Hre, a zaregistrovaním sa do Hry ich akceptáciu (ďalej aj „Hráč“).

Hra – je informačný systém komunikujúci s používateľom (ďalej aj „Dotknutá osoba“ a/alebo „Hráč“) pomocou 2D alebo 3D grafiky a zvukov na účely zábavy alebo vzdelávania.

Hráč – viď Dotknutá osoba.

Informačný systém osobných údajov – je informačný systém, v ktorom sa na vopred vymedzený alebo ustanovený účel systematicky spracúva alebo má spracúvať akýkoľvek usporiadaný súbor osobných údajov prístupných podľa určených kritérií, bez ohľadu na to, či ide o informačný systém centralizovaný, decentralizovaný alebo distribuovaný na funkčnom alebo geografickom základe (ďalej len „informačný systém“); informačným systémom sa na účely Zákona rozumie aj súbor osobných údajov, ktoré sú spracúvané alebo pripravené na spracúvanie čiastočne automatizovanými alebo inými ako automatizovanými prostriedkami spracúvania.

Likvidácia osobných údajov – je zrušenie osobných údajov rozložením, vymazaním alebo fyzickým zničením hmotných nosičov tak, aby sa z nich osobné údaje nedali reprodukovať.

Oprávnená osoba – je každá fyzická osoba, ktorá prichádza do styku s osobnými údajmi v rámci svojho pracovného pomeru alebo na základe poverenia, a ktorá spracúva osobné údaje v rozsahu a spôsobom určeným v poučení podľa Zákona.

Osobné údaje – sú údaje týkajúce sa určenej alebo určiteľnej fyzickej osoby, pričom takou osobou je osoba, ktorú možno určiť priamo alebo nepriamo, najmä na základe všeobecne použiteľného identifikátora alebo na základe jednej, či viacerých charakteristík alebo znakov, ktoré tvoria jej fyzickú, fyziologickú, psychickú, mentálnu, ekonomickú, kultúrnu alebo sociálnu identitu.

Poskytovanie osobných údajov – je poskytnutie osobných údajov pre účely sprístupnenia Hry. Podľa Zákona v širšom kontexte ide aj o odovzdávanie osobných údajov na spracúvanie inej právnickej alebo fyzickej osobe, prípadne subjektu v cudzine.

Prevádzkovateľ – spoločnosť POWERPLAY MANAGER, s.r.o.

Spracúvanie osobných údajov – je vykonávanie operácií alebo súboru operácií s osobnými údajmi, najmä ich získavanie, zhromažďovanie, šírenie, zaznamenávanie, usporadúvanie, prepracúvanie alebo zmena, vyhľadávanie, prehliadanie, preskupovanie, kombinovanie, premiestňovanie, využívanie, uchovávanie, blokovanie, likvidácia, ich cezhraničný prenos, poskytovanie, sprístupňovanie alebo zverejňovanie.

Sprostredkovateľ – je každý, kto spracúva osobné údaje v mene Prevádzkovateľa, v rozsahu a za podmienok dojednaných s Prevádzkovateľom v písomnej zmluve podľa § 8 Zákona a v súlade so Zákonom.

Súhlas dotknutej osoby – je akýkoľvek slobodne daný výslovný a zrozumiteľný prejav vôle, ktorým dotknutá osoba na základe poskytnutých informácií vyjadruje súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov.

Účel spracúvania osobných údajov – je vopred jednoznačne vymedzený alebo ustanovený zámer spracúvania osobných údajov, ktorý sa viaže na určitú činnosť.

Úrad – v tomto dokumente ide o Úrad na ochranu osobných údajov, ktorý je orgánom štátnej správy s celoslovenskou pôsobnosťou so sídlom v Bratislave, vykonávajúci nezávislý dozor nad ochranou osobných údajov a podieľajúci sa na ochrane základných práv a slobôd fyzických osôb pri spracúvaní ich osobných údajov.

Tretia strana – je každý, kto nie je dotknutou osobou, Prevádzkovateľom, sprostredkovateľom alebo oprávnenou osobou.

Zverejňovanie osobných údajov – je publikovanie, uverejnenie alebo vystavenie osobných údajov na verejnosti prostredníctvom masovokomunikačných prostriedkov, verejne prístupných počítačových sietí, verejným vykonaním alebo vystavením diela, verejným vyhlásením, uvedením vo verejnom zozname, v registri alebo v operáte, ich umiestnením na verejne prístupnom mieste.

Článok III
DOTKNUTÁ OSOBA

Dotknutou osobou je každá fyzická osoba, ktorej sa osobné údaje spracovávané Prevádzkovateľom pre účely Hry týkajú, a je staršia ako 16 rokov (ďalej aj „Hráč“). Hráč odsúhlasením týchto Pravidiel prehlasuje, že:

  • je starší ako 16 rokov, a že k udeleniu súhlasu na spracovávanie osobných údajov pre Prevádzkovateľa nepotrebuje súhlas od svojich rodičov resp. iných nositeľov rodičovských práv a povinností,
  • osobné údaje nevyhnutné na zapojenie sa do Hry poskytol Prevádzkovateľovi až po dôkladnom oboznámení sa so Všeobecnými obchodnými podmienkami (ďalej len „VOP“) a Pravidlami na ochranu osobných údajov (ďalej len „Pravidlá“) viažucimi sa k tejto Hre a to dobrovoľne. Poskytnutím osobných údajov berie na vedomie VOP aj Pravidlá.

Má u Prevádzkovateľa právo na:

  • informácie o rozsahu osobných údajov o nej spracúvaných,
  • prístup ku svojim osobným údajom,
  • opravu, obmedzenie spracovávania alebo likvidáciu svojich osobných údajov Prevádzkovateľom spracovávaných,
  • namietať proti spracovávaniu svojich osobných údajov a ich prenosu.

Uplatnenie svojich práv môže Hráč zrealizovať emailom na adresu Prevádzkovateľa uvedenú v záhlaví týchto pravidiel. Uplatnenie týchto práv musí Hráč vykonať z emailu, ktorý má prepojený so svojim kontom v Hre, za účelom overenia tohto prepojenia. Tento email si Hráč vie kedykoľvek v nastaveniach Hry zmeniť. Pre rýchlejšie spracovanie žiadosti sa odporúča uviesť do emailu názov Hry a server Hry.

V prípade, že uplatnenie práva Hráča nebude zo strany Prevádzkovateľa akceptované, má tento Hráč právo podať sťažnosť na príslušnom Úrade.

Ak Hráč požiada o vymazanie svojich osobných údajov, Prevádzkovateľ posúdi túto žiadosť v súlade s platnými predpismi o ochrane osobných údajov a v súlade s týmito Pravidlami, a ak je žiadosť oprávnená, vykoná likvidáciu týchto osobných údajov do 60 dní od doručenia žiadosti.

Článok IV
OSOBNÉ ÚDAJE SPRACOVÁVANÉ PREVÁDZKOVATEĽOM

Prevádzkovateľ spracováva osobné údaje Hráča, ktoré mu tento poskytol za účelom jeho vážneho záujmu o zapojenie sa do Hry. Hráč si je vedomý, že bez poskytnutia týchto údajov nie je zapojenie sa do Hry technicky možné a preto k tomuto účelu poskytol Prevádzkovateľovi priamo alebo sprostredkovane tieto svoje osobné údaje:

  • meno a priezvisko (v prípade, že je súčasťou e-mailu),
  • e-mail,
  • IP adresa,
  • časy prihlásení,
  • krajina Hráča,
  • identifikačný kód Hráča vygenerovaný príslušnou Platformou.

Hráč zaregistrovaním sa do Hry udeľuje Prevádzkovateľovi súhlas na spracovávanie aj týchto nasledovných osobných údajov, ktorý môže Hráč kedykoľvek odvolať:

  • meno a priezvisko (len ak ho Hráč sám uvedie alebo ho sprístupní Platforma, z ktorej Hráč hrá Hru),
  • fotka Hráča (len ak jej nahranie umožňuje príslušná Hra a Hráč si ju do nej sám nahral),
  • lokalizačné údaje (IP adresa) na reklamné, marketingové alebo pre účely vypracovávania herných štatistík,
  • e-mail na reklamné a marketingové účely, informačné účely alebo pre účely vypracovávania herných štatistík,
  • krajina, v ktorej sa zariadenie Hráča nachádza (pre účely vypracovávania herných štatistík).

Odvolanie súhlasu vykoná Hráč zaslaním emailu, z ktorého bude jednoznačne vyplývať, že odvoláva súhlas so spracovávaním konkrétnych osobných údajov. Odvolanie súhlasu musí Hráč vykonať z emailu, ktorý má prepojený so svojim kontom v Hre. Tento email si Hráč vie kedykoľvek v nastaveniach Hry zmeniť. Pre rýchlejšie spracovanie odvolania súhlasu sa odporúča uviesť do emailu názov Hry a server Hry.

Pre účely Hry je prípustné poskytnutie len pravdivých a správnych údajov. Za pravdivosť a správnosť poskytnutých údajov zodpovedá ten, kto ich poskytol.

Za poskytnutie osobných údajov zo strany Hráča tretím stranám, najmä pri realizácii platieb, nenesie Prevádzkovateľ žiadnu zodpovednosť a z takéhoto poskytnutia osobných údajov Prevádzkovateľovi nevyplývajú povinnosti uložené platnými predpismi o ochrane osobných údajov.

Osobné údaje ako meno a poštová adresa môžu byť Prevádzkovateľom od Hráča individuálne vyžiadané v prípade, ak Hráč vyhral cenu v súťaži organizovanej Prevádzkovateľom alebo partnerom Prevádzkovateľa. V prípade, že si takéto údaje Prevádzkovateľ vyžiada, budú použité iba za účelom odoslania cien Hráčovi. Hráč môže odmietnuť poskytnutie týchto informácií, ale v takom prípade stráca nárok na cenu, ktorú v súťaži vyhral.

Prevádzkovateľ je z dôvodu skvalitnenia Hry a poskytovania podpory k nej, oprávnený vyhotovovať záznam obrazovky Hráča počas hrania Hry, a to prostredníctvom nástrojov svojich alebo tretích strán. Vzhľadom k tomu, že tento záznam nedokáže jednoznačnejšie identifikovať konkrétneho Hráča a nie je vytvorený za účelom bližšej identifikácie Hráča, nepovažuje sa toto za spracovávanie osobných údajov.

Článok V
TRETIE STRANY

Hráč berie na vedomie a súhlasí s tým, že Prevádzkovateľ využíva v Hre služby, ktoré zhromažďujú a využívajú Hráčove reklamné identifikátory za účelom poskytovania reklamných a s nimi súvisiacich služieb (napríklad služby Google AdSense pre video a AdSense pre Hry, služby spoločnosti Apple alebo služby Google Analytics Advertising Features). Z tohto dôvodu môžu tretie strany, ako napríklad spoločnosť Google alebo Apple, zhromažďovať tieto identifikátory. Vzhľadom k tomu, že takto zhromažďované informácie neumožňujú identifikáciu osôb, nepovažujú sa tieto za osobné údaje.

Ak Prevádzkovateľa upozorní alebo si u neho svoje právo uplatní Hráč, alebo ak Prevádzkovateľ sám zistí, že tretej strane poskytol nesprávne, neúplné alebo neaktuálne údaje, alebo že ich poskytol bez právneho základu, je povinný bez zbytočného odkladu preukázateľným spôsobom oznámiť to každému, komu ich poskytol. Prevádzkovateľ v oznámení uvedie aké opatrenia na nápravu vykonal, najmä či osobné údaje blokoval, doplnil, opravil, upravil, aktualizoval alebo zlikvidoval a aké opatrenia žiada prijať od tretej strany. Tretia strana je povinná na základe oznámenia Prevádzkovateľa vykonať ním požadované opatrenia, najmä zablokovať osobné údaje v informačnom systéme a bez zbytočného odkladu ich doplniť, opraviť, upraviť, aktualizovať alebo zlikvidovať.

Od oznámenia je možné upustiť len vtedy, ak je objektívne nemožné a/alebo je možné len s vyvinutím neprimeraného úsilia. Prevádzkovateľ, ktorý upustí od oznámenia z objektívnych dôvodov uvedených v predchádzajúcej vete, je povinný na požiadanie Úradu preukázať, že upustenie od oznámenia bolo opodstatnené.

Prevádzkovateľ je v nevyhnutnej miere oprávnený poskytnúť údaje Hráča len tým tretím stranám, s ktorými ho viaže zmluvná spolupráca ošetrujúca zároveň aj agendu ochrany osobných údajov a to len pre splnenie predmetu takto uzatvorenej zmluvy. Za takéto poskytnutie údajov sa môže považovať napr. ich poskytnutie tretej strane, ktorá vedie Prevádzkovateľovi účtovníctvo, tretej strane, ktorá je poskytovateľom platobných metód alebo tretej strane, ktorá je oprávnená uchovávať údaje pre Prevádzkovateľa (napr. spoločnostiam vydávajúcim kreditné karty, bankám, spoločnosti PayPal, mobilným službám, webhostingom, vyhotoviteľovi štatistík atď.), a to aj do zahraničia, ale len za účelom poskytnutia podpory Hráčovi alebo iba v miere nutnej k poskytnutiu dostatočnej podpory alebo pre nevyhnutné potreby Prevádzkovateľa, avšak vždy v súlade so Zákonom.

Tretie strany, ktorých reklamy sa zobrazujú v Hre, alebo ktorých webstránky Hráč navštívi po kliknutí na niektoré odkazy na stránke Hry, môžu tiež ukladať a inštalovať cookies na Hráčovom zariadení (viď obchodné podmienky a ustanovenia ochrany osobných údajov relevantnej tretej strany, kde nájdete informácie o tom ako získavajú a používajú vaše osobné údaje a o tom, či a za akým účelom používajú cookies).

Prevádzkovateľ získava, spracováva a sprístupňuje reklamným spoločnostiam Hráčove lokalizačné údaje získané z GPS, Wi-Fi alebo z telekomunikačných veží. Tieto lokalizačné údaje Prevádzkovateľ sprístupňuje týmto spoločnostiam za účelom používania reklamných systémov týchto spoločností. Tieto údaje sú však Prevádzkovateľom získavané v takom obmedzenom rozsahu a takým spôsobom, že z nich nie je možné identifikovať konkrétnu fyzickú osobu. V zmysle uvedeného ich preto nie je možné považovať za osobné údaje.

Pri registrácii prostredníctvom sociálnej siete Facebook je užívateľské meno automaticky vyplnené podľa mena užívateľa na sociálnej sieti Facebook. E-mailová adresa Hráča prepojená s jeho Facebookovým kontom, bude uložená v databáze Prevádzkovateľa. Hráč si môže užívateľské meno a e-mailovú adresu zmeniť v nastaveniach konta priamo v Hre.

Všetky transakcie vykonané prostredníctvom platobnej metódy poskytovanej treťou stranou (PayPal, Skrill apod.) sa riadia ustanoveniami ochrany osobných údajov daného poskytovateľa platobnej metódy.

Hráč berie na vedomie, že hraním Hry prostredníctvom platforiem, sa naňho vzťahujú podmienky ochrany osobných údajov týchto platforiem.

Nižšie uvedení sprostredkovatelia môžu spracovávať osobné údaje poskytnuté Hráčom:

Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje Hráčov u sprostredkovateľa VSHosting s.r.o., Sodomkova 1579/5, 102 00 Praha - Hostivař, ČR, IČO: 61505455.

Prevádzkovateľ využíva služby svojho sprostredkovateľa AppsFlyer, Ltd. (https://www.appsflyer.com) za účelom vypracovávania štatistík o používaní Hry.

Prevádzkovateľ využíva služby svojho sprostredkovateľa The Fyber Group (Fyber N.V., Fyber Monetization Ltd., Fyber GmbH, Fyber Media GmbH, Fyber RTB GmbH, Advertile Mobile GmbH, and Heyzap Ltd.) (https://www.fyber.com/) za účelom sprostredkovania (zobrazovania) videoreklamy Hráčom.

Prevádzkovateľ využíva služby svojho sprostredkovateľa Chartboost, Inc. (https://answers.chartboost.com) za účelom sprostredkovania (zobrazovania) videoreklamy Hráčom.

Prevádzkovateľ využíva služby svojho sprostredkovateľa Unity Ads, Inc. (https://unity3d.com) za účelom sprostredkovania (zobrazovania) videoreklamy Hráčom.

Prevádzkovateľ využíva služby svojho sprostredkovateľa Facebook (https://www.facebook.com) za účelom marketingu.

Článok VI
BEZPEČNOSŤ A KONTROLA

Za bezpečnosť spracovávania osobných údajov zodpovedá Prevádzkovateľ. Tento je povinný osobné údaje chrániť pred poškodením, zničením alebo stratou, zmenou, neoprávneným prístupom k nim, ich sprístupnením, poskytnutím alebo zverejnením a inými ako dohodnutými spôsobmi spracovávania. Na tento účel prijal Prevádzkovateľ primerané technické, organizačné a personálne opatrenia zodpovedajúce spôsobu spracovávaniu osobných údajov. Opatrenia uvedené v predchádzajúcej vete má Prevádzkovateľ spracované v Bezpečnostnej smernici, ktorú je povinný aktualizovať tak, aby zodpovedala prijatým zmenám počas celého spracovávania.

Prevádzkovateľ spracováva údaje získané od Hráčov len v súlade s platnými predpismi o ochrane osobných údajov. Všetky osoby pracujúce s osobnými údajmi Hráčov sú k tomuto oprávnené a boli poučené o povinnosti dodržiavať všetky zásady dôvernosti a mlčanlivosti.

Článok VII
ZÁSADY POUŽÍVANIA SÚBOROV COOKIES

Cookies sú malé množstvá informácií vo forme textových súborov, ktoré Hra ukladá na zariadení Hráča. Cookies umožňujú Prevádzkovateľovi monitorovať návštevnosť Hry, zjednodušiť Hráčovi návštevy Hry (napríklad tým, že si systém zapamätá jazyk, ktorý si Hráč vybral pri poslednom prihlásení do Hry). Dočasný súbor cookie sa tiež používa na uloženie Hráčovej „relácie“. Bez tohto dočasného súboru cookie (ktorý sa vymaže potom, ako Hráč vypne prehliadač), by sa Hráč musel znovu prihlasovať na každej stránke.

Hráč udeľuje Prevádzkovateľovi svoj súhlas s ukladaním cookies na Hráčovom zariadení tým, že povolí svojmu internetovému prehliadaču inštalovať a ukladať cookies. Ak si Hráč neželá, aby Hra inštalovala a ukladala cookies na jeho zariadení, môže v nastaveniach svojho internetového prehliadača zakázať ukladanie cookies. Viac informácií o tom ako zakázať cookies v nastaveniach internetového prehliadača nájdete v sekcii „Pomocník“ vo vašom internetovom prehliadači (alebo navštívte stránku www.aboutcookies.org). Prosím berte na vedomie, že ak zakážete cookies vo vašom internetovom prehliadači, nebudete môcť využívať množstvo funkcií Hry.

Reklamné spoločnosti (tretie strany) môžu používať súbory cookies na zobrazovanie reklám na stránkach Prevádzkovateľa. Používanie súboru cookies DART umožňuje týmto spoločnostiam a ich partnerom zobrazovať reklamy pre Hráčov na základe ich návštev stránky Prevádzkovateľa alebo na ostatných internetových stránkach. Hráči môžu zrušiť používanie súboru cookies DART po návšteve príslušných stránok reklamných spoločností.

Článok VIII
LIKVIDÁCIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Vymazanie účtu Hráča
V prípade vymazania účtu Hráča z Hry, Prevádzkovateľ vymaže osobné údaje, ktoré spracováva Prevádzkovateľ na základe súhlasu Hráča a osobné údaje, ktoré sú nevyhnutné pre hranie Hry. Tieto osobné údaje Hráča budú zmazané do 60 dní od vymazania hráčskeho účtu z Hry, ak nepodliehajú archivácii.

Osobné údaje, ktoré spracováva Prevádzkovateľ na základe súhlasu Hráča
Pri odvolaní súhlasu so spracovávaním osobných údajov, budú predmetné osobné údaje Hráča (spracovávané na základe súhlasu Hráča) vymazané bezodkladne najneskôr do 60 dní od odvolania súhlasu. Odvolanie tohto súhlasu vykoná Hráč zaslaním emailu, z ktorého bude jednoznačne vyplývať, že odvoláva súhlas so spracovávaním konkrétnych osobných údajov. Odvolanie súhlasu musí Hráč vykonať z emailu, ktorý má prepojený so svojim kontom v Hre.

Osobné údaje, ktoré spracováva Prevádzkovateľ a ktoré sú nevyhnutné pre hranie Hry
Hráč môže požiadať o odstránenie svojich osobných údajov, ktoré sú nevyhnutné pre hranie Hry, poslaním e-mailu na adresu na adresu uvedenú na stránkach príslušnej Hry alebo na adresu support[a]powerplay.studio s presnou identifikáciou Hry, servera a hráčskeho konta. V žiadosti musí byť vyslovene uvedené, že žiada o vymazanie svojich osobných údajov, nevyhnutných pre hranie Hry. V prípade, že požiada Hráč o takéto odstránenie osobných údajov, bude jeho hráčske konto vymazané. V prípade, že v e-mailovej žiadosti nebude vyslovene uvedené, že Hráč žiada o vymazanie osobných údajov nevyhnutných pre hranie Hry, nebudú jeho osobné údaje vymazané. Žiadosť o vymazanie osobných údajov musí Hráč poslať z emailu, ktorý má prepojený so svojim kontom v Hre. Tieto osobné údaje Hráča budú zmazané do 60 dní od vymazania hráčskeho účtu z Hry, ak nepodliehajú archivácii.

Hráč vyjadrením súhlasu s týmito Pravidlami udeľuje Prevádzkovateľovi súhlas k spracovávaniu a uchovávaniu ním poskytnutých osobných údajov v súlade s platnými predpismi o ochrane osobných údajov pre účely Hry. Prevádzkovateľ prehlasuje, že e-mailové adresy vymazaných účtov nebudú použité na účely posielania informácií o Hre, iných projektov Prevádzkovateľa alebo partneroch Prevádzkovateľa a ani nebudú poskytnuté žiadnej tretej strane na tieto účely.

Prevádzkovateľ je ďalej oprávnený, ak je to potrebné, uchovávať osobné údaje, ktorými sú emailová adresa, IP adresy, časy prihlásení a krajina Hráča aj napriek žiadosti o odstránenie týchto osobných údajov alebo aj po vymazaní účtu Hráča z Hry, za účelom plnenia svojich zákonných povinností vyplývajúcich v spojitosti s článkom 58 smernice 2006/112/ES o spoločnom systéme dane z pridanej hodnoty a článkom 24f vykonávacieho nariadenia Rady (EÚ) č. 1042/2013. V tomto prípade si Prevádzkovateľ ponechá tieto osobné údaje na dobu nevyhnutne potrebnú k splneniu svojich povinností (maximálne 10 rokov).

Skutočnosť, že Hráč nehrá Hru neznamená odvolanie súhlasu Hráča so spracovávaním osobných údajov. Hráč môže kedykoľvek odvolať súhlas na spracovávanie osobných údajov alebo požiadať o odstránenie osobných údajov nevyhnutných pre hranie Hry v zmysle predchádzajúcich ustanovení.

Článok IX
ZÁVEREČNÉ USTANOVENIA

Tieto Pravidlá podliehajú aktualizácii v nadväznosti na prípadné zmeny zákona a sú záväzné pre Prevádzkovateľa, dotknuté osoby a tretie strany v nevyhnutnom rozsahu. Za doplnenie, prípadne zmeny realizované v týchto Pravidlách je zodpovedný Prevádzkovateľ.

Pravidlá nadobúdajú účinnosť dňom vydania.

V Bratislave, 25.5.2018